OSMANİYE DEVLET HASTANESİ
Osmaniye Devlet Hastanesi

KURUMUMUZDA KATILIMI ZORUNLU HİZMET İÇİ EĞİTİM STARTI VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 30/01/2018

2018 Yılında Tüm Personellerimize Verilmesi Gereken Katılımı Zorunlu Hizmet İçi Eğitimlerimizin İlki, Sağlık Hizmetleri Müdürlüğümüze Bağlı Eğitim Birimi Tarafından Organize Edilerek 23-25.01.2018 Tarihinde Toplantı Salonunda Yapılmıştır.
Kişilerarası İletişimde Uzm.Dr.Ş.Soner Özdemir,Psikoloğ K.Süleyman Çalık,Temel Yaşam Desteğinde Müdür Yardımcısı Hakan Eskioğlu,Hasta Güvenliğinde Hemşire Esra Bozdoğan,Laboratuvar Teknikeri Tamer Yücesoy,Eczacı H.Seda Yıldırım,Güvenli Cerrahi Uygulamalarında ve İleri Yaşam Desteğinde Uzm.Dr.İ.Güney Biçer,İş Sağlığı Güvenliğinde Müdür Yardımcısı Semra Temiz,Enfeksiyonda Hemşire Emine Gök,Çalışan Hakları ve Güvenliğinde Ayşe Ergüler,Hasta Haklarında Hatice Gök,Anne Sütü Ve Emzirmede Hemşire Tülay Köse,Hemşire Zübeyde Uçar Tarafından Eğitimler Verilerek Bilgilendirilmişir.Katılımları İçin Tüm Personellerimize Teşekkür Ederiz.