OSMANİYE DEVLET HASTANESİ
Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü
Osmaniye Devlet Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Osmaniye Devlet Hastanesi tarafından Kurumumuz Evde Sağlık Hizmetleri konulu farkındalık standı açıldı.

Güncelleme Tarihi: 01/10/2018

Personellerimiz ve vatandaşlarımıza yönelik açılan standda başvuranlara; Evde sağlık hizmetleri sunumu, başvurma kriterleri ve başvuru basamakları hakkında bilgi verilmiştir. Hangi hastalara hizmet sunuyoruz;
Yaşlı, yatağa bağımlı, cerrahi girişim sonrası bakıma ihtiyacı olan, hastaneye gelebilecek durumda olmayan hastalarımızın, mesane sondası uygulaması, nazogastrik sonda uygulaması , yara bakımı gibi birçok ihtiyacını evinde,deneyimli ve güleryüzlü ekibimizle karşılıyoruz. Standımız 26-27 Eylül tarihleri arasında açık olacaktır.

Emeği geçenlerin ellerine sağlık.